sin-titulo-1-1543309677
PULS GRADA · moda

Široke pantalone oduvek su bile odličan izbor za dame koje ne vole da nose suknje i haljine, već preferiraju ležerniji stil. Zahvaljujući svom kroju, sjajno se uklapaju uz brojne odevne komade, a imajući u vidu da mogu biti od raznih materijala, mogu se nositi tokom čitave godine. Zbog toga ne čudi što je ovogodišnji favorit za prazničnu sezonu ni manje ni više nego raskošni baršun.

Široke plišane pantalone ističu struk, prikrivaju proširene bokove, izdužuju figuru… Sjajno se kombinuju sa košuljama, svilenim bluzama, topovima, rolkama, sakoima… Zbog svoje zanimljive teksture, odličan su spoj sa neutralnim komadima, ali su isto tako vrlo efektne i u kombinaciji sa satenom, brokatom, kožom, krznom… Ukoliko težite minimalizmu, birajte svedenije tonove kao što su crna, karamel, maslinasta, smeđa, dok se one hrabrije među vama mogu poigrati raskošnim tonovima kraljevsko plave, trule višnje, te bojom starog zlata… U svim varijantama deluju vrlo upečatljivo, te u našoj galeriji prelistajte neka od vrlo efektnih street style rešenja i pronađite inspiraciju za svoja praznična izdanja već danas.

Široke plišane pantalone - vodeći trend praznične sezoneOtvori galeriju
fashion-week-2018 Najbolje sa 44. Beogradske nedelje mode Liu-Jo Franka Batelić je novo zaštitno lice brenda Liu Jo Guess jeans holiday Guess holiday: Za vrele i uzbudljive praznike naslovna Ko bi ovo uopšte nosio? · · ·