Šiške Bela Hadid
PULS GRADA · lepota

Nova frizura u proleće, u ženskom univerzumu najčešće nagoveštava neki novi, dobar početak. Ako ne donesu neku veću i značajniju novogodišnju odluku, žene najčešće odluče da urade nešto sa kosom. Onda se nećkaju još nekih mesec ili dva dana, i na kraju se taman na početku proleća upute ka frizerskom salonu.

Da je promena frizure dobra odluka, pogotovo početkom godine, pokazuju neke od pripadnica holivudskog džet-seta. Kris Džener je u januaru odlučila da od izrazite crnke postane platinasta plavuša, a istog meseca je to uradila i Dejzi Ridli. Ne samo boju, nego i celokupnu frizuru, promenila je Selena Gomez. Bela Hadid je napravila ultra moderni bob skrativši šiške, a nešto slično uradile su i dve Eme, Votson i Roberts, koje su među prvima ponele takozvane bebi šiške. Njih je skratila i Rouz Hantington Vitli, ali se ona i ofarbala u drugu nijansu, a njena koleginica, francuska manekenka Lu Dilon je ekstra dugu kosu ošišala u malo duži bob. Da vam ne bismo opisivali, najlakše je da pogledate u našoj galeriji kako izgledaju nove frizure poznatih dama.

Monika Beluči je, takođe na početku godine promenila frizuruOtvori galeriju
bottle-2812214_960_720 Parfemi u nijansama roze rumenila maxresdefault 20 jednostavnih trikova za bolju frizuru Vichy Postojnska jama MINÉRAL 89: Dnevna doza za snažniju kožu hbz-beauty-trends-2018-index-1513621786 Trendovi u šminkanju za predstojeću sezonu · · · ·