Hemijsko čišćenje
PULS GRADA · zdravlje

Uklonite bakterije i druge potencijalne izvore zaraze sa svojih jakni, džempera, kupaćih kostima, radnih zaštitnih odela, motocikličkih odela, sportskih i drugih zaštitnih kaciga, cipela, čizmi i slično. Ovom ekološki najpovoljnijom metodom, veoma popularnom u Italiji i drugim zapadnim zemljama uspešno se vrši higijenizacija dečjih igračaka, kolica i sličnih predmeta.
Sistem hemijskih čišćenja POP’S u radnjama u Beogradu i u Novom Sadu nudi potpuno novu uslugu na tržištu Srbije – dezinfekciju i otklanjanje neugodnih mirisa sa odeće ozonom.

Na ovaj način se možete bezbedno rešiti neugodnih mirisa i sa odeće, jastuka, presvlaka i drugih predmeta koji se ne mogu prati niti čistiti.

Laboratorijski nalazi u nezavisnoj laboratoriji su potvrdili da je u toku testa uništeno ili dezaktivirano: Gljivice 100 %  Buđ 99,9%, Bacili 99,99%, Ešerihija koli 90%, Stafilokoke 99,99%, Grinje i Krpelji 100%.

U radnjama POP’S se mašinsko i manualno čišćenje kao i osetljivo pranje (Wet Cleaning) vrši uz izbor optimalne tehnologije na savremenim mašinama najnovije generacije. U procesu hemijskog čišćenja koriste se samo čiste tečnosti tako da se dobiju besprekorni rezultati bilo da se radi o odelima ili o unikatnim modelima vrhunske mode.

New Moment PR Tim na dodeli nagrada New Moment PR proglašena za PR agenciju godine Uros Mirkovic Izabrani pobednici „Coca-Cola Dizajnspiracija“ konkursa Qatar airways QATAR AIRWAYS: Nova pogodnost za putnike Megle_cover Tri nova ukusa vašeg omiljenog napitka · · · ·