Ukrasi za kuću
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Stigla je jesen a sa njom obično dolazi i vreme sitnih popravki i prepravki u vašem domu. Kada se već bavite onim što je neizbežno, možda bi bilo zgodno da pažnju posvetite i sitnim detaljima koji u vaš dom mogu da unesu novine, i duh sezone koja je karakteristična po tome da provodite više vremena u unutrašnjosti vaše kuće ili stana.

Ne morate da menjate ni boju zidova ni velike komade nameštaja, ali ne bi bilo loše da napravite par ugodnih kutaka u kojima ćete iskreno uživati kada se vremenske prilike pretvore u neprilike. Kada počnu hladni jesenji i zimski dani, a vi zbog vremenskih okolnosti odlučite da više vremena provedete u četiri zida, moglo bi da bude prijatnije da ste prethodno te zidove i podove prekrili nečim što stvara topli utisak uživanja i prepuštanja sebi i svojim malim pasijama. Ako volite da čitate, onda bi reorganizacija polica sa knjigama ili stari/novi stočić mogli da stvore sasvim novu atmosferu, a ako je uživanje u porodičnim aktivnostima vaša ljubav, možda biste zatvorenu terasu svog stana, od ostave mogli da transformišete u kutak u kojem će uživati čitava porodica.

Pogledajte koje su to sitnice koje biste mogli da pribavite i još jednu zimu dočekate bezbrižni i srećni. Za one kreativne nudimo i zabavne predloge kako da oboje i dekorišu bundeve i pretvore ih u ključne elemente enterijera u nadolazećoj hladnoj sezoni.

Jesen je idealno vreme za sitne dekoracije u stanuOtvori galeriju
Zidovi Veliki beli zid: Ideje za dekoraciju Radikalne građevine Radikalna arhitektonska rešenja National Stadium (Peking, Kina) Najčudesniji stadioni sveta Mesec lampa Mesec u vašem domu · ·