Praktični saveti kako da uredite stan ili baštu
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Samo zato što je određeni komad nameštaja star i više ne može da se koristi kao nekada ne znači da bi trebalo da ga momentalno iznesete do obližnjeg kontejnera i bacite. Ako obratite pažnju, videćete da velike dizajnerske kompanije insistiraju na recikliranju i davanju novih uloga, starim predmetima. Ne budite lenji i pokušajte da se i sami oprobate u ulozi dizajnera sostvenog životnog prostora!

Ako ste makar i malo vešti s rukama, onda bi vam naši predlozi mogli biti od velike koristi, jer taman onda kada ste pomislili da nemate dovoljno novca da vaš stan ili baštu preuredite onako kako biste želeli, tu su ovi sjajni predlozi da vam pokažu kako i sa malo novca, a mnogo više koristeći one komade nameštaja koje već imate, možete da napravite sjajne a unikatne predmete za domaćinstvo. U bašti, ako je imate, verovatno provodite dobar deo godine, od prvih sunčanih, prolećnih dana, pa sve do pozne jeseni, tako da bi bilo zanimljivo da pokušate sa novim, a starim predmetima, kojima ćete stvoriti bajkovitu atmosferu u vašem vrtu. Stari kredenci, fioke ili komode, stolice, pa čak i kada mogu se pretvoriti u korisne predmete u kojima ćete iskreno uživati. Kako savetuju profesionalni dizajneri enterijera i eksterijera, budite slobodni da kombinujete osnovne elemente zemlje sa predmetima koji prerađeni mogu dobiti novu funkciju, pa tako i novi život. Ako ćemo poštujući baš i neke druge zakone, ovaj bi se postupak mogao svakako smatrati svojevrsnom reinkarnacijom.

Neobični svećnjaci od starih šoljicaOtvori galeriju
Najveći hotel na svetu U Meki se gradi najveći hotel na svetu sa 10 hiljada soba Ecocapsule Ecocapsule: Birajte gde na svetu želite da živite Mala  sirena 7 spomenika podignutih u čast junaka iz bajki i legendi Male kuće sa stilom Male kuće sa stilom · ·