Airbnb Inc. stan
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Čuvena kompanija Airbnb Inc. koja svakom putniku olakšava potragu smeštajem u stranim državama nadaleko je poznata i čuvena, a od nedavno ova kompanija je na svojoj web stranici objavila nagradnu igru čija je prva nagrada – noć na vrhu Holmenkollen skakaonice. Ova je od nedavno pretvorena u stakleni penthaus sa modernim dizajnom i čarobnim pogledom na nordijsku panoramu.

Samo u slučaju da patite od izuzetnog straha od visine imali biste verovatno želju da nikada ne postanete srećan dobitnik Airbnb-ove nagradne igre, ali čak i oni koji ne vole hladnoću i sneg sigurno bi želeli da vide kako izgleda stan sa ovakvim pogledom.

Švedska skakaonica Holmenkollen izdiže se na više od 60 metara iznad tla i za mnoge verovatno predstavlja nemoguću misiju kada je reč o skoku sa iste, ali provesti noć u toplom stanu fantastično uređenom, sasvim je druga priča. Za enterijer, njegovo uređenje i dizajn bili su zaduženi Melissa Hegge i Nina Holst.

Prostor ima moderan nordijski dizajn, a naročito je impresivna privatna terasa sa koje se vidi Oslo, a noću i zvezdano nebo, zato razmislite još jednom koliko se zaista plašite visine!

Sjajni penthaus na vrhu skakaoniceOtvori galeriju
Sto sa balonima UP Balloon: Stočiću postavi se Le Jardin de Belgrade Konferencija Belgrade.SCAPES:LAB / I Think BG urban-treehouse-green-arc „Zelena“ zgrada – prirodna oaza usred grada Čuvena knjižara u glavnom gradu Argentine Knjižare koje menjaju perspektivu užitka u čitanju · · ·