Skejtbord u kuhinji
fotografija

Slično kao u priči o tome šta rade igračke dok njihovi vlasnici spavaju ili nisu kod kuće, mladi francuski umetnik, Benoit Jammes, rešio je da napravi seriju fotografija u kojoj voće, povrće i druge jestive namirnice imaju svoj trenutak velike zabave dok domaćica nije u kuhinji. Da bi stvar bila još zabavnija, Jammes je zamislio da su sve te nemirne voćkice veliki ljubitelji skejtborda i da svoju veštinu isprobavaju po ivicama šerpi, lonaca i drugih kuhinjskih pomagala.

Serija fotografija nosi zabavno ime Skitchen kao igru rečima “skate” i “kitchen” kako bi već naslovom uputio zainteresovane da znaju šta da očekuju. Međutim, ko bi se još dosetio da plastična igračkica skejta kakvu i ovde dečaci često koriste u bezbrižnoj igri, zalepi za bananu, jabuke, limun ili druge namirnice i pokaže nam na duhovit način samo delić svog izmaštanog sveta. Paradajz je tako imao nesreću da padne sa skejta, a od njega je ostala velika crvena mrlja, pogađate – kečap!

Skejtbord u kuhinjiOtvori galeriju

Ruske zatvorske tetovaže Ruske zatvorske tetovaže dekodirane Bliznakinje sa Islanda Bliznakinje sa Islanda Bajka na ruski način Bajka na ruski način Foto takmičenje Wildlife Najbolje fotografije divlje prirode za 2014. · ·