Škljocnuli su u pravom trenutku
fotografija

Možete biti pravi profesionalac kada je fotografisanje u pitanju, ali ako u svojoj kolekciji nemate fotografiju kakve su ove, svo vaše umeće brzo pada u vodu. Zahvaljujući brzom razvoju tehnologije danas svako može da pođe u lov na neobičan kadar, trenutak, fotografiju. Istina je da se neće svakome posrećiti, ali na posletku to je obično više stvar oštrog oka i brzih prstiju nego umeća ili sreće!

Na fotografijama koje smo za vas odabrali ostaje nejasno šta su njihovi tvorci jurili, verovatno nešto lepo i neobično, ali moguće i internet slavu ili ponos za porodični album. Kada već u torbi ili džepu redovno sa sobom nosite mobilni telefon zašto ne biste iskoristili pravu priliku i napravili fotografiju nalik onima koje smo za vas izdvojili u našoj galeriji.

Istina je da vam neće biti lako, istina je da je za jednu savršenu fotografiju potrebno mnogo vežbe, malo maštovitosti i oko koje vidi i razume. Budite spremni da eksperimentišete, i ne zaboravite – važno je škljocnuti u pravom trenutku!

Oštro oko i brzi prsti u lovu na neverovatne fotografijeOtvori galeriju
Silovanje i kampanja protiv njega Pravo u metu: Kampanja protiv seksualnog nasilja Psi poznatih modnih kreatora Psi poznatih modnih kreatora Wim Wenders fotografije sa Zapada Wim Wenders: Novo izdanje foto knjige „Written in the West“ Idalno za one koji vole pravu meru Fotografije koje će zadovoljiti svakog pravog perfekcionistu ·