naslovna
U VAZDUHU · promo

Sa novom godinom stigla su i prva zimska sniženja u Šoping centar Kragujevac Plaza! Tokom januara i februara vaši omiljeni brendovi biće na popustu i do 70%! Bilo da se pripremate za skijanje, sankanje, ili ste u potrazi za elegantnijom odećom, Kragujevac Plaza je prava destinacija za sve vaše šoping potrebe i zabavu uz brojne radionice i aktivacije za decu i odrasle.

U saradnji sa studentima medicine iz Kragujevca, 9. i 10. februara, na prvom spratu centra, biće održana radionica Bolnica za medvediće, u kojoj će svi mališani imati priliku da budu „lekari“, koriste medicinske instrumente, daju „terapiju“ i „leče“ medvediće koje će doneti od kuće. A dok deca budu delila savete svojim medvedićima, u Kutku za mame baviće se edukacijom mladih žena o prevenciji raka dojke.

Februar se boji u zeleno uz učenje o tome kako se sve može očuvati naša životna sredina! U aktivaciji Zeleno je boja ljubavi, praviće se pokloni od recikliranog materijala a H&M brend će nagraditi duplim vaučerima za popuste sve one koji vode računa o očuvanju životne sredine i recikliraju svoju garderobu.

Ukoliko ipak želite samo da napravite predah od svakodnevice, Cineplexx Kragujevac Plaza pripremio je specijalne projekcije i mnogo novih naslova, a tu je i renoviran restoranski deo centra, za uživanje u vašim omiljenim zimskim zalogajima iz bogate ponude restorana!

DIRECT MEDIA United solutions logo bela pozadina Direct Media United solutions najavila novu eru regionalnog marketinga AHF2018(1) Hotelski stručnjaci na Adria Hotel Forumu naslovna Bezbolno uklanjanje mladeža 5S2A8019 Alma laseri u Diva Laser Centru · · · · · ·