Škrabac
PULS GRADA · shopping

Ukoliko niste znali, u svetu se na godišnjem nivou kupcima daje 13 milijardi plastičnih kesa, što je okvirno oko 220 kesa po stanovniku naše planete. One se u proseku koriste svega nekoliko minuta nakon čega se bacaju, dospevaju u prirodu i ugrožavaju životinjski svet, jer se one ne mogu razgraditi hiljadama godina.

Trenutno traje akcija 3 cegera po izboru po super ceni!

Kako bismo pomogli smanjenje negativnog uticaja plastičnih kesa na prirodu, Škrabac je za vas pripremio višenamenske cegere sa najrazličitijim motivima, od onih za jednu ženu, majku, kraljicu, ili pak ženu u pokušaju, dušu koja voli da spava, onu bez dlake na jeziku, ili čak upadljivu. Svoj ceger možete uvek nositi sa sobom savijenog u džepu ili torbi, čekajući priliku da izađe napolje do prodavnice, pijace, bazena, treninga, posla, škole, ili faksa. Idu nam još lepsi dani i svi možemo da učinimo neku dobru stvar da nam u vremenu koje sledi planeta ostane ovako lepa. Čuvajmo prirodu.

Škrabac akcija - 3 cegera po super ceni!Otvori galeriju

Pratite Instagram i Facebook stranicu Škrabac, kako biste uvek bili u toku sa novitetima i događajima na kojim ih možete pronaći. Trenutno u Škrabcu traje akcija 3 cegera po izboru po super ceni koja će trajati 3 nedelje!

Miley Cyrus Converse x Miley Cyrus: Kolekcija namenjena BAŠ svima S&G Ceger A4 _ city copy Retro je u modi: Cegeri u Shop&Go prodavnicama 2018. Palm Springs UGG UGG Collective predstavlja proleće/leto 2018. Nine West - Beosport Nine West: Najnovija kolekcija obuće i aksesoara u prodaji · · · ·