Škrabac
PULS GRADA · shopping

Škrabac je domaći brend u čijoj ponudi se mogu naći majice, jastuci, dukserice, pidžame, kao i razni dekorativni i odevni predmeti sa šaljivim ilustracijama. Među ilustracijama ćete pronaći anegdote, poslovice, mudrosti, izreke i još mnogo toga. Proces izrade stvari sačinjava nekoliko koraka: kupovina materijala, izrada krojeva, krojenje, šivenje, printanje, pakovanje. Svaki detalj proizvoda je dizajniran sa posebnom pažnjom.

Škrabac sarađuje sa domaćim proizvodnjama i dobavljačima, tako da je sve Made with love in Serbia. Ono što prati svaki proizvod je da ima specijalno osmišljeno pakovanje, tako da su kupci prepoznali Škrabac kao super rešenje za gotov poklon.

Ovog puta izdvajamo nešto za najmlađe:

1. Tatina divljakuša

Ćerke su obično tatine princeze, a neretko i male divljakuše. Savršena majica za devojčicu koja obožava da se igra napolju, penje po drveću, trka sa drugarima ili traži nova skrivena mesta dok igra žmurke i pritom se ne boji da nosi belo, kao ni ljutite mame kada se isfleka sladoledom.

2. Balerina

Majica u koju će se bez greške zaljubiti sve lepršave balerine ovog sveta! Pustite je da vam igra i smeje se u ovom neodoljivom Škrabac motivu kojem karnerić i prelepa roze nijansa daju posebnu čar.

3. Komplet Little Sailor

Napokon smo dočekali toplo vreme, tako da je sada već izvesno da je i leto uskoro tu! Verujemo da mali mornari već uveliko razmišljaju o novim vodenim pustolovinama i pronalasku skrivenog morskog blaga. Zato ih adekvatno pripremite kako bi vas častili delom svog ulova i poklonili barem jednu morsku zvezdu, a ne ježa!

4. Haljinica Jednorog

Obucite svoju devojčicu u ovog jednoroga i budite svedoci magije koja će uslediti! Namenjena malim vilama koje beskompromisno veruju u čaroliju svakog trenutka, kako to samo deca umeju.

5. Robots

Evo majice u kojoj će umeti da uživaju vaši mali pronalazači, koji kradu delove tehnike po kući ne bi li možda izumeli sebi novog poslušnog drugara robotića. Zato se ne dajte prevariti i ipak dva puta proverite da li su domaći zadaci urađeni kako treba.

6. Adventure time

Spremni za novu avanturu na triiii, četiriiii – sad! Samo za one najhrabrije, spremne za tople letnje pustolovine bez straha od roditelja i kazne zbog nestašluka.

buttress-pillow-1-cover Buttress: Jastuk za dremku u obliku zadnjice Beosport Dune London: Novi luksuzni brend obuće i aksesoara u Srbiji Chuck Taylor All Star Color Block Chuck Taylor: Color Block Renesansa Škrabac Škrabac: Savršen poklon za vašeg muškarca · · ·