DSC_3067
PULS GRADA · shopping

Pre više od četiri godine iz sveta smeha i mašte doleteo je jedan mali Škrabac, koji ima specijalan zadatak da uveseljava sve ljude na koje naleti. Sada je već porastao i stekao puno prijatelja koji mu pomažu da svoj zadatak i dalje ispunjava i pokrije što veću površinu radošću i smehom. U okviru Škrabac ponude sada se nalazi veliki asortiman u kojem se za svakoga može naći po nešto.

Zimsku kolekciju pored mekanih dukseva, sada upotpunjuju i pidžamice. Opet, da ne bude da je akcenat samo na damama, jačem polu sada su dostupni simpatični Škrabac motivi na majicama i čarapicama kao što su: Muka me naterala, Šalimo se, Samo još po jedno, Nemam ti kad i još mnogi drugi. Naravno, kao i uvek, a sada posebno u vreme praznika, Škrabac sve priprema u posebno lepim pakovanjima u kojem će vam poklon biti još lepši i slađi.

naslovna Parfimerije će od februara biti bogatije za ove novitete dollarstorechristmasgifts U novoj godini želim… Naslovna fotografija - Keramičke kasice prasice umetnice Tijane Đorđević mogu se kupiti u galeriji Transformart po ceni od 6.000 din Umetnička dela kao praznični pokloni: Šta kupiti, gde i po kojoj ceni? page-cover Praznični šoping: Domaći brendovi · · · ·