IMG-82c87bc7a12799ba084ba5efe59ae44c-V
PULS GRADA · shopping

Nedavno je jedan mali Škrabac napunio pet godina i tada smo shvatili da je zapravo porastao i da nije više tako mali. Ovaj brend je tokom prethodnih godina uveselio mnoge, bio prisutan na rođendanima, proslavama, venčanjima, momačkim i devojačkim večerima, ludim izlascima, pa čak i ljubavnim sastancima. Uspeo je da razvuče osmeh na ulici slučajnim prolaznicima, obriše suze sa obraza tužnima i iznova osvoji srca razočaranima.

U prostorijama Beogradskog marketa u Žorža Klemensoa u subotu 22. juna svečano je duvao svećicu sa brojem 5 zajedno sa svojim prijateljima, saradnicima, fanovima i svima koji su ga zavoleli i pomagali mu da raste i razvije svoju lepu priču.

Proslava je trajala do kasnih sati uz tortu, balone, muziku i smeh, nikome se nije odlazilo kući, ali je svima bilo jasno da će Škrabac proslava, rođendana i važnih jubileja biti još mnogo.

letnja-akcija-city-magazine-2019-06-landscape1 SAMSONITE: 25% popusta na best seller modele CityMagazine ad - BS kolaz Beosport: Pripremite se za leto CITY Škrabac: Spontanost i šarm nike-stranger-things-design-_dezeen_2364_hero-1 Nike ima novu kolekciju obuće i odeće inspirisanu serijom „Čudnije stvari“ · · · ·