IMG_20190530_132821
PULS GRADA · shopping

Iako je porastao, Škrabac se nije mnogo uozbiljio i svi i dalje padaju na njegovu spontanost i šarm. Svoj mali jubilej nedavno je proslavio u okviru Beogradskog marketa. To je bila prilika da se predstavi i nova letnja kolekcija zajedno sa još jednim novim Škrabac proizvodom, presimpatičnim ženskim novčanikom. Trenutno su dostupna četiri već dobro poznata motiva: Žena majka kraljica, Cvetam s godinama, Uhvatio me neizdrž i Nisam ti ja žena za vino, ali po svoj prilici biće još novih.

Pored novčanika, pristigli su i novi modeli haljinica sa motivima kao što su Preko trnja do zvezda, Free your mind, Believe in magic, Otrov se čuva u malim bočicama i Pričam kao navijena.

Zato trk na Škrabac sajt i društvene mreže i što pre dođite do svoje dobitne letnje kombinacije za lenčaranje na plaži ili laganu večernju šetnju gradom.

BeFunky-collage (10) Nova kolekcija čuvene dizajnerke i svetskog fitnes brenda cover_1000x500px_letnja_akcija_samsonite_citymagazine.rs Vruća letnja ponuda 1 Vans je izbacio kolekciju patika inspirisanih Fridom Kalo CityMagazine_BS_Sezonski WEB Sezonski popust do 50% u svim Beosport prodavnicama · · ·