page-cover
PULS GRADA · shopping

Škrabac je domaći brend u čijoj ponudi se mogu naći majice, dukserice, pidžame, šolje, rokovnici, čarape, kao i razni dekorativni i odevni predmeti sa šaljivim ilustracijama.

U to ime vas pozivamo da bacite pogled na sajt www.skrabac.com, jer smo sigurni da će se za sve vas naći barem jedna poruka u kojoj ćete rado šetati. Nedavno su pristigli i novi, sveži motivi za muškarce i žene uz koje možete proslaviti početak vrelog leta.

Među njima su se našli dugo očekivani:

1. Uhvatio me neizdrž

Savršen motiv za ljubavni par kojeg hvata neizdrž kada nisu zajedno. Jedan od prvih Škrabac ilustracija našao se na čarapicama za Nju i Njega.

2. U cvetu mladosti

Nežno roze čarapice za sve mlade i one koji se tako osećaju – U cvetu mladosti.

3. Bacam fore

Jedan od omiljenih Škrabac motiva napokon se našao na čarapama pogodnim za sve bacače, sada već vrelih letnjih fora.

4. Head in Clouds

Evo jednog motiva kojeg nije bilo dugo, pa se sada našao na jednom od omiljenih ženskih aksesoara svih sanjivih i romantičnih glava u oblacima.

5. Miša mu poljubim

Na veliku sreću mnogih, ponovljena je preslatka serija ženskih čarapica sa motivom Miša mu poljubim. Savršen modni detalj koji će sigurno privući i gomilu pravih poljubaca.

Uskoro se očekuje još posebnih Škrabac serija, tako da vas pozivamo da pratite Instagram i Facebook stranicu Škrabac, kako biste uvek bili u toku sa novitetima i događajima na kojima ih možete pronaći.

Deni Air Jordan (11) (1280x821)_cover We are Jordan: Kolekcija koja inspiriše milione ljudi širom planete Arena Noćni bazar Arena noćni Bazar Hiro Shoes Hiro Shoes: Luksuzne ženske cipele Ronaldo American Tourister Soundbox Spinner: Na FIFA svetsko prvenstvo sa Ronaldovim omiljenim koferom · · ·