cover
PULS GRADA · shopping

Škrabac je brend koji se uvek trudi da sve okrene na šalu i svaki dan učini lepšim, razdraganim i nasmejanijim. Ove godine on slavi poseban jubilej, tačnije 5 godina postojanja i u to ime se potrudio da svoju letnju kolekciju osmisli u još boljem, optimističnom raspoloženju.

Svetlost dana ugledali su dugo očekivani motivi kao što su: Otkačena, Na lepe oči, Melem za dušu, Free your mind, Pucam na visoko, Preko trnja do zvezda, ali i simpatični i smeli motivi za muškarce, poput Imam dobru žvaku i Vetropir. Pored motiva u koje se uvek zaljubimo bez izuzetka, u okviru nove Škrabac serije će se naći i novi modeli, napravljeni od pažljivo odabranog materijala u pravim letnjim nijansama koje odišu bezbrižnošću i super raspoloženjem. Ukoliko već niste, zapratite Instagram i Facebook stranicu Škrabac, kako biste uvek bili u toku sa novitetima i događajima na kojim ih možete pronaći.

BeFunky-collage (24) MANGO Committed – eco friendly kolekcija za proleće/leto 2019 Ada_Mall_1 Dobrodošli na otvaranje Ada Mall-a! BeFunky-collage (22) DIESEL kolekcija za leto 2019: Rok scena japanske prestonice kao inspiracija BeFunky-collage (20) CAMPER noviteti za proleće 2019 · · ·