Škrabac
PULS GRADA · shopping

Škrabac je domaći brend u čijoj ponudi se mogu naći majice, jastuci, dukserice, pidžame, kao i razni dekorativni i odevni predmeti sa šaljivim ilustracijama. Među ilustracijama ćete pronaći anegdote, poslovice, mudrosti, izreke i još mnogo toga. Proces izrade svake stvari sačinjava nekoliko koraka: kupovina materijala, izrada krojeva, krojenje, šivenje, printanje, pakovanje. Svaki detalj proizvoda je dizajniran sa posebnom pažnjom.

Škrabac sarađuje sa domaćim proizvodnjama i dobavljačima, tako da je sve Made with love in Serbia. Ono što prati svaki proizvod je da ima specijalno osmišljeno pakovanje, tako da su kupci prepoznali Škrabac kao super rešenje za gotov poklon.

Ovog puta izdvajamo nešto za muški deo publike:

Čarape za muškarce

Svim ljubiteljima kvalitetnih i pomalo šašavih aksesoara, ovog proleća preporučujemo Škrabac čarapice. Ovog puta iz ponude posebno izdvajamo one koje će obuti dečaci za primer, ali i oni malo smeliji đavoli sa bradom. Ne bojte se, jer nećete mnogo da „štrčite“ iz mase, kako su boje krajnje svedene i pogodne za svaku kombinaciju i priliku. Opet, porukom koju njima budete davali, nikako nećete ostati neprimećeni.

Šolja Neizdrž

Jedna od prvih i omiljenijih Škrabac ilustracija našla je svoje mesto i na šolji iz koje možete da pijete svoju prvu jutarnju i drugu popodnevnu kafu, čaj u pet, toplu čokoladu, hladnu limunadu, ali i nešto malo žešće u kriznim situacijama kada vas uhvati Neizdrž. Uglavnom, šolja za sve nasmejane, ali i zaljubljene prilike koje željno čekamo ovog proleća.

Rokovnik Dečko za primer

Dečaci za primer su lepo vaspitani, pre svega džentlmeni, oni koji uvek priskoče u pomoć, pozitivni, nasmejani, ali i vrlo dobro organizovani. U to ime, jedna od popularnih Škrabac poruka našla se na notesu koji će nositi samo oni najprimerniji.

Majica Žaba u krigli

Majica koja vrlo dobro opisuje veliki deo muške populacije, posebno kada krenu topli dani koji se hlade pivom. Teško žabu u vodu naterati, jedan je od omiljenih Škrabac motiva, a serija majica je ponovljena mnogo puta. Sada je opet dostupna na stanju u svim veličinama, tako da pozivamo i obožavateljke ovog brenda da obraduju svog pivopiju originalnim poklonom.

Jastuk Lud ko struja
Lud, luđi, lud i kada spava! Jastuk na kojem će voleti da dremaju muškarci ludi ko struja, a možda i samo ludi za nekom od Škrabac obožavateljki.

Majica Ain’t no sunshine
Ain’t no sunshine when she’s gone je poruka koju će uspeti da iznesu samo posebni pripadnici jačeg pola koji se ne stide da pokažu koliko im nedostaje kada Ona nije tu. Pogodna za nošenje u inostranstvu i muvanje devojaka na foru emotivca, ali mi vam to nismo rekli!

Ko.misia Ko.misia: Obucite se na stajliš berzi odeće Panasonic Slušaj omiljenu muziku i poleti iznad Beograda Hiro shoes HIRO: Luksuzne muške cipele na popustu do kraja marta Skechers Otvorena prva Skechers prodavnica u Srbiji · · · ·