page-cover-skrabac
PULS GRADA · shopping

Škrabac je domaći brend u čijoj ponudi se mogu naći majice, dukserice, pidžame, šolje, rokovnici, čarape, kao i razni dekorativni i odevni predmeti sa šaljivim ilustracijama.

U to ime vas pozivamo da bacite pogled na sajt www.skrabac.com, jer smo sigurni da će se za sve vas naći barem jedna poruka u kojoj cete rado šetati. Škrabac proizvodi se prave od nule, a ono što je nama jako bitno je to da sarađuje sa domaćim proizvodnjama i dobavljačima, tako da je sve zaista *Made in Serbia with love*.

Stižu hladniji dani tako da se u Škrabac radionici sprema svašta novo. Kako se temperatura iz večeri u veče sve više spušta, najlepše je ušuškati se u mekani duksić koji odiše posebnom toplinom i duhom zbog motiva koji ima na sebi:

Idi u peršun

Jedan od Škrabac klasika, simpatična i aktuelna uzrečica mnogih, što starih što mladih, našao se na kraćoj dukserici sa tankim futerom.

Širim ljubav

Motiv koji Škrabac voli da praktikuje u velikim količinama na divnom dugom belom duksu sa džepovima.

Zbogom pameti

Ovo je jedna od ilustracija sa kojom mnogi od nas mogu da se sažive i to na dnevnom nivou – Zbogom pameti.

U cvetu mladosti

Komad namenjen svim mladim ljudima, i po godinama i po duhu koji nose u sebi.

Još jedna posebnost duksića jeste i atraktivno i praktično pakovanje o kojem se uvek posebno vodi računa, tako da nikako ne propustite da postanete vlasnice nekog od originalnih Škrabac jesenjih komada i uvek budete primećene.


DSC_3144 KARAKTER Concept Flower: Cvećara koja će vas osvojiti Nine West Nine West: Nova kolekcija jesen/zima u prodaji Camper jesen/zima 2018. Camper: Virtuelna stvarnost u prvom planu španskog brenda thumbnail (3) City letnja preporuka #79: Keramika Galerije 1250 · ·