Skrivene funkcije na iPhone-u
U VAZDUHU · tech/web

Možete se smatrati i ekspertom u oblasti poznavanja svog iPhone-a pa to ipak ne mora da znači da ste na njemu „otkrili“ baš sve funkcije. Kao kada vam za prelazak nekog nivoa u video igrici treba dobar savet ili pomoć prijatelja, tako će vam i ovde ona biti potrebna. Naravno, kako iPhone ne služi isključivo za zabavu, verujemo da će vam neke od ovih „caka“ zaista olakšati život i pomoći da razumete zašto je aparat koji posedujete toliko genijalan.

Ako želite da upoznate svoj iPhone onako i onoliko kao što poznajete sadržaj svoje torbe ili džepa, obavezno pogledajte video koji sledi na kraju ovog teksta. Svaka nova generacija mobilnih telefona i drugih savremenih uređaja nije samo prebojena prošlogodišnja serija, i u tome se možda razlikuju autobusi gradskog prevoza od iPhone-a 5 i 6.

Ako ste imali onaj „stariji“ biće vam lakše da otkrijete šta to od novina sadrži „novi“ ali to i dalje ne znači da ćete otkriti baš sve. Skrivene funkcije na vašoj novoj spravici lako se koriste samo ih morate savladati, pronaći u skrivenom carstvu mnoštva drugih opcija, a kada jednom to i uradite posle će biti lako praviti se pametan u društvu!

Lenovo VIBE K5 Lenovo predstavio novi VIBE K5 Plus LG G5 LG predstavio G5 – svoj prvi modularni smart telefon Google Maps smešne fotografije Šta se dogodi kad previše zumirate snimke na Google Maps Samsung Gear S2 Samsung Gear S2 klasik 3G: Uvođenje eSIM kartice poboljšava korisničko iskustvo · ·