pagecover
PULS GRADA · dizajn

Sveprisutni emodžiji su prošle godine bili zvezde animiranog filma, dok sada imamo priliku da ih vidimo u malo drugačijem svetlu. Naime, američki grafički dizajner Ben Fearnley je odlučio da se malo poigra našim omiljenim emodžijima i spoji ih sa skulpturama u klasičnom stilu.

Njegove kreativne kombinacije elemenata iz dva različita sveta su nas baš zabavile, ali smo bili i zadivljeni tehnikom ovog dizajnera budući da njegove ilustrovane skulpture izgledaju kao da su prave, štaviše, da nismo znali da su nastale na kompjuteru, pomislili bismo da ih je sam izvajao.

U našoj galeriji možete pogledati skulptmodžije Bena Farnleya, a za više informacija o ovom talentovanom dizajneru, posetite njegov zvanični veb-sajt.

Skulptmodžiji: Klasične skulpture + emodžijiOtvori galeriju
pagereklamecover Autori ovih reklamnih postera znaju kako da privuku pažnju funny-toy-design-fails-37-5a58cdca6e58d__605 Igračke: Neverovatne greške u dizajnu 12 Kako od Luj Viton torbe napraviti „Star Wars” skulpture pagecover Minijaturni svetovi od svakodnevnih predmeta, hrane i figurica ·