Skuter kao Segvej
U VAZDUHU · tech/web

Zero Skuter Bel & Bel je prvi električni skuter dizajniran tako da podseća na klasičnu Vespu. Ono što ga ipak čini drugačijim od ovog lepotana starog kova je činjenica da se balans stvara na osnovu ravnoteže onog ko upravlja ovakvim vozilom, tako da Zero istovremeno jeste i Segvej.

Pitate se kako se vozi i da li je bezbedan? Naravno, sedište je mesto na kojem je centar ravnoteže a zahvaljujući dobrom dizajnu ovaj skuter predstavlja spoj modernog u tehničkom smislu i retro estetike.

Proleće se približava, što znači da je ponovo blizu vreme kada će oni koji vole motore i bicikle obrisati svoje omiljene „igračke“ i ponovo početi da ih koriste. Nemojte se iznenaditi ako već tokom prvih sunčanih dana na putevima vidite Zero Skuter Bel & Bel, neobičan ali veoma simpatičan skuter, koji samo izgleda kao da će vas namučiti po pitanju ravnoteže a zapravo je namenjen svima koji uživaju u zdravom životu. Zahvaljujući tehnološkim umećima kompanije Ninebot iskustvo vožnje Segveja dobilo je novo lice.

Zero Skuter težak je samo 25 kilograma, i smatra se najlaganijim prenosivim skuterom na svetu. U prvom redu ovu je titulu poneo i zahvaljujući jedinstvenoj „konstituciji“, i karbonskim vlaknima od kojih je napravljen najveći deo Zero Skutera.

Zero Scooter - moderni oldtajmerOtvori galeriju
GeoGuessr Kako Google prepoznaje mesto na kom si se fotografisao 1_Altra_IQ_Sensor_Tech_shoe_reflective_nightime_women Vesnici tehnološkog proleća Doors Doors – vrata između stvarnosti i virtuelnog Skrivene funkcije na iPhone-u Skrivene iPhone funkcije za koje sigurno ne znate ·