fotke
KULTURA · fotografija

Iako smo 2016. godinu ostavili iza sebe, moramo još jednom da se vratimo jer je platforma SkyPixel objavila pobedničke fotografije u kategoriji amaterskih i profesionalnih fotografija snimljenih dronom. Bilo je ukupno više od 27 hiljada takvih radova, tako da izbor nije bio lak!

Dronovi postaju sve popularniji način gledanja na svet iz sasvim drugačije perspektive. Zaista je mnogo ljudi prekrilo nebo svojim bespilotnim letelicama i kamerama u njima, a kako i ne bi, kada fotografska zajednica dodeljuje sve više nagrada za najbolje fotografije snimljene dronom. Tako je i platforma SkyPixel proglasila pobednike za prošlu godinu, a budući da je ovaj način fotografisanja sve popularniji, pa će, verujemo, već sledeće godine na njihovu adresu stići mnogo više nego 27 hiljada prijava. U galeriji pogledajte pojedine pobedničke fotografije.

SkyPixel 2016Otvori galeriju
večera Amerikanci, vreme je za večeru 1 www.04varvara.com Neodoljive fotografije mačića iz prošlog veka bajkal Sjajne fotografije zaleđenog Bajkala njujork Euforija disko kulture 70-ih u Njujorku ·