Slike Kopaonik (43)-cover
U VAZDUHU · promo

Zima je dala zeleno svetlo sladoledu, a vi? Sladoled je deo istorije svih kultura i civilizacija, od Japana do Amerike, od Skandinavije do Afrike. Međutim, sa prvim hladnim danima mnogi se odriču užitka u sladoledu. Iako naučna istraživanja pokazuju suprotno, predrasude o tome kako ne valja jesti sladoled zimi, zbog moguće upale grla ili krajnika kod nas su i dalje vrlo rasprostranjene.

Jedan od vodećih domaćih stručnjaka Dr Branimir Nestorović, pulmolog i alergolog Univerzitetske klinike u Tiršovoj razrešava nas dileme – sladoled zimi je dopušten i poželjan upravo zbog manje temperaturne razlike između spoljne sredine i našeg tela. On je na taj način razbio najveći roditeljski mit. Ali, nije to samo njegova preporuka, već i ostalih lekara. U skladu sa tim, kompanija Frikom organizovaće i ove, kao i prethodne godine, tokom zimskog dečjeg raspusta degustaciju sladoleda na našoj najpoznatijoj planini – Kopaoniku.

Zvaničnopuštanjeuradplatformezaosobesainvaliditetom_fotografija Banca Intesa: Donacija Istorijskom muzeju Srbije Mapa-1 McDonald’s: Od sada dostava proizvoda na kućnu adresu mtsappkonkurs_MarijaBoskovicurucilapobednicimavrednenagrade Proglašeni pobednici 7. mts app nacionalnog takmičenja AirJordan1SeasonofHerr Prva „Air Jordan” kolekcija za žene · · ·