Home Made sladoled1
PULS GRADA · gastro

Kad uživate, uživajte u najboljem: Home Made sladoledi od čokolade zaista se i pripremaju od prave čokolade, i to najkvalitetnijih belgijskih čokolada, a voćni ukusi sadrže maksimalan procenat pravog voća.

Uz to, različite zanimljive kombinacije ukusa, očekivane i neočekivane, prave iskorak i nude drugačija sladoledna iskustva!

Da, da i da: Home Made ima ukuse za osobe koje su na dijeti, a i oni koji poste mogu da pronađu nešto za sebe. Pored toga, deo ponude prilagođen je i osobama alergičnim na gluten.

Preporuka je da svakako probate tamnu čokoladu, 100% Jagodu (voćni favorit) ili Mohito (pravi se sa alkoholom i služi samo punoletnima!).

Prodajna mesta u Beogradu su Coffee Room objekti (Ušće Shopping Center i Topličin venac 17 – kod hotela Palace), kao i Smokvica u TC Rajićeva, a u Novom Sadu restoran Corso, Zmaj Jovina 17.

Coka_CM_169 _2 copy_2 Di Luna Sangria: Kada vino kaže LETOOO…! Torta-di-Verona Italijanske poslastice u McCafé ponudi Pozivnica_levo Festival stekova Manzoni photo-1514933651103-005eec06c04b Kako muzika u restoranima utiče na naš izbor jela · ·