cover1
PULS GRADA · gastro

Kolače i torte koje proizvodi Home Made Company svi ljubitelji slatkih zalogaja prepoznaju kao sinonim za kvalitet i vrhunski ukus i izgled. Najveći izbor Home Made ukusa može se pronaći u kafe poslastičarnicama Coffee Room, i to na dve lokacije u Beogradu: u prizemlju Ušće Shopping Center-a, i u srcu Beograda, kod hotela Palace – na adresi Topličin venac 17. Home Made Company i Coffee Room preporučuju vam tri sjajna nova ukusa…

Mon Amour: Spoj vrhunskih sastojaka za prave ljubitelje kvalitetnih čokolada: Čokoladna korica, hrskavi sloj od mlečne čokolade i fino mrvljenog keksa, krem sa čokoladom sa lešnicima, krem od crne čokolade i blagim ukusom narandže i čokoladni gianduia preliv sa ukusom lešnika. Dekorisano kuglicom od mlečne čokolade i lešnika.

Kokos torta: Slatka fantazija za sve koji vole kokos i one koji vole nova iskustva: korice od belanaca, lešnika i badema, vanila krem sa kokosom, uz dekoraciju listićima kokosa i badema.

Presna bundeva torta: Presna torta (Raw Cake), proizvedena bez termičke obrade, isključivo od sirovina biljnog porekla. Ne sadrži šećer, trans masti, brašno, niti bilo kakve sirovine životinjskog porekla (mleko, jaja). Presne torte pogodne su za vegeterijance, vegane i osobe sa dijabetesom.

Presna bundeva torta ima koricu od sušenih urmi, oraha i kakao putera, fil sa svežim bundevama, kokosovim brašnom i uljem, agava sirupom i malo vanile i cimeta. Dekorisano kakao puterom i prahom, kokosovim uljem, agava sirupom, svežom bundevom i sirovom čokoladom.

Za svakoga po nešto neodoljivo…

Sushi Dream Sushi Dream: Originalna šetnja panazijskom kuhinjom Japanske poslastice Neverovatne japanske poslastice 11864863_1639114026356620_8032913785570803547_o Bar Shootiranje: Radost na iskap cover1 Fini – najfinije poslastice u gradu · ·