Slatka zabava Gorki
U VAZDUHU · promo

Da najslađa zabava počinje sa nekoliko kapi gorčine, uverile su se u sredu, 15. novembra, brojne poznate zvanice iz sveta filma, muzike, mode, sporta i politike pokazujući želju da ih u toj noći nadahne “mudrost dobre zabave” kako je i zvaničan naziv glamurozne tradicionalne žurke koju je Gorki list organizovao u prestoničkom klubu „Gotik”.

Ovaj događaj je svojevrsni uvod u kampanju Gorkog lista i promovisanja Gurua Dobre Zabave pod nadimkom Gor – chi, koji je premijerno predstavljen gostima i javnosti. Obučen u prepoznatljivim bojama Gorkog lista, inspirisan prirodom iz koje i dolazi ovaj brend, on je poslao poruke da je život mnogo lepši ako mu se pristupi na zabavan način, ali i da ima pun smisao samo ako su slatki momenti začinjeni i sa malo gorčine.

Gorki List je lider u svojoj kategoriji na teritoriji Srbije, a uspešno posluje u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Italiji, Rusiji, Rumuniji i Americi. Svoje trajanje od 64 godine duguje pre svega ujednačenom vrhunskom kvalitetu, jedinstvenom ukusu i recepturi, ali i nastojanju da se uvek redefiniše i unosi inovacije. U skladu sa tim, najavljena je nova ograničena serija Gorkog Lista WINTER SEASON u beloj boji.

Kao autoritet noćnog života, Gor – chi se premijerno pojavio u društvu glumice Katarine Radivojević, a kako bi dokazao da nepogrešivo pravi najbolje žurke, nastavak večeri prepustio je jednom od naših najboljih vokala Mariji Šerifović.


Nectar podelio jabuke NECTAR podelio sveže jabuke Beograđanima i Novosađanima Preview12cover Sve počinje knjigom Lino lada u City Magazine Medvedić Lino u poseti redakciji City Magazina Mleko za decu Moja Kravica Junior: Prvo mleko za decu u Srbiji · ·