Mališani iz Prihvatilišta
PULS GRADA · deca

Devojčice i dečake iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, kao i mališane koji su stacionirani u Prihvatilištu u okviru Zavoda za vaspitanje dece i omladine, kompanija Frikom obradovala je sladoledima.

Slatke poslastice deci je uručio je Frikom meda i mališanima izmamio osmeh na lice. Nakon što je podelio „Sneška“ sa igračkom, Frikom meda je napunio frižidere i zamrzivače u ovim ustanovama, kako bi se uživanje u sladoledu nastavilo i narednih dana. Kompanija Frikom je nastavila dobru praksu od prošle godine kada je meda počastio sladoledima decu iz Svratišta na Novom Beogradu, i u Krfskoj ulici, kao i mališane koji se leče od malignih bolesti na Institutu za majku i dete, o kojima brine Udruženje roditelja Zvončica.

page-cover Deca sa svojim ljubimcima: Ima li nešto slađe? Deca Kako braća i sestre utiču na razvoj naše ličnosti 5a9fdd5da4296-international-women-day-cover Barbike koje slave uspešne žene maxresdefault-cover Trikovi jednog tate za uspavljivanje beba · · · ·