Milka
U VAZDUHU · nagradne igre

Koliko puta ste poželeli poslasticu koja će vas iznenaditi i doneti vam drugačiji spoj ukusa u kojima ćete uživati? Da li ste spremni za novi Milka proizvod koji drugačije kombinuje ono što odavno volite?

Na tržište je stigla nova Milka čokolada, koja donosi drugačiji spoj ukusa. Milka sendvič čokolada u dva ukusa – sačinjena od hrskavih LU i TUC biskvita, između kojih se nalazi vaša omiljena čokolada od alpskog mleka. „Šta? Stvarno?!” – pitanje je koje svako postavi nakon susreta sa ovom iznenađujuće drugačijom kombinacijom biskvita i čokolade.

Ova nesvakidašnja kombinacija predstavlja idealnu užinu, bilo da volite slatke ili slane biskvite.  Hrskavi biskvit, a potom i topljenje nežne Milka čokolade, probudiće sva vaša čula.

Niko vas ne može obradovati novim, ukusnim iznenađenjem kao Milka! Usudite se da doživite nesvakidašnju nežnost uz sasvim drugačiji spoj!

Milka i City Magazine poklanjaju tri poklon paketa čitaocima našeg sajta. Da biste ušli u konkurenciju za ovu nagradu, neophodno je da napišete u kometarima ispod ove vesti na našoj FB stranici koji vam je omiljeni Milka proizvod

Nestle Sunđer Bob Kockalone uz Nestlé žitarice za decu – poklanjamo tri paketa Bez skrovišta Poklanjamo knjigu „Bez skrovišta“ Glena Grinvalda Nova Gliss Hyaluron + Hair Filler linija Gliss Hyaluron: Poklanjamo tri paketa za obnavljanje volumena kose Grand kafa Grand kafa Freeze – delimo poklone