svadbene-krofne-slatkoteka
PULS GRADA · gastro

Dobro poznato mesto gde žive krofne donosi zanimljive novitete u svet keteringa. Slatkoteka je nedavno svoju ponudu obogatila krofnastim svadbenim aranžamanima u obliku torte i čuvenim Zidom krofni (Donut wall), koji na svetskoj sceni već odavno menja klasične dekorativne aranžmane na venčanjima. Trendovi sa najlepših proslava u svetu, ispečeni i oblikovani u Slatkotekinoj kuhinji, stižu na vaš svadbeni sto u potpuno novom, spektakulranom obliku koji će oduševiti sve generacije.

Krofnasta svadbena torta po kojoj će se pamtiti Vaše venčanje

Krofnasto carstvo je pripremilo svadbeni aranžman koji dosad nije viđen na našim prostorima, a na iznenađenje svih, sastoji se isključivo od krofni. Pažljivo osmišljeni ukusi i svadbeni motivi na krofnama postaju atrakcija na venčanjima, a oni koji krofne povezuju prvenstveno sa šarenilom i čokoladnim mrvicama, biće iznenađeni elegantnom notom koja preovladava na Slatkotekinoj krofnastoj torti za venčanja.

Klasične svadbene torte odlaze u zaborav, a glavna svadbena poslastica je, zahvaljujući krofnama, postala pufnastija, sočnija i omiljenija svim gostima.

Krofnasti zid – ukusna dekoracija za najlepši dan

Slatkoteka je mislila na svaki trenutak vašeg najlepšeg dana, pa je osmislila i Krofnasti zid koji je glavna atrakcija na venčanjima dok ne dođe trenutak za svadbenu tortu. Elegantni ukrasi i veseli motivi na krofnama zamenjuju već toliko puta viđene cvetne aranžmane, a najbolja vest je ta što je ova originalna dekoracija potpuno jestiva i ukusna, pa će umesto cvetića, svako moći da „ubere“ sa zida poneki Slatkotekin ukus za sebe.

Slatkoteka ceni Vaše želje

Kako je cilj ovih svadbenih noviteta da probude sva čula prisutnih, oduševljenje sigurno neće izostati, ali Slatkoteka ipak ne zaboravlja ko zaista treba da bude u centru pažnje na Vašem venčanju. Zbog toga svaki krofnasti aranžman pravi u dogovoru sa mladencima, uzimajući u obzir sve njihove želje, sugestije i zamisli, počevši od izgleda krofni, pa sve do ukusa koji zaista jeste najvažniji deo ove slatke priče.

Probudite najlepše emocije na svom venčanju, aktivirajte foto objektive i učinite srećnim sebe i drage ljude. Magija postoji. Stvara se u najslađim kutcima Beograda i Novog Sada. Posetite naš sajt, prošetajte do lokala ili pozovite sledeće brojeve telefona.


drustvene-mreze-3 Novo vino na tržištu: Falangina del Sannio Home Made Company_macarons sa stampom Home Made Macarons sa štampom: Sjajna ideja za korporativne poklone page-meggle Meggle Antipasti: Mali zalogaji za veliko uživanje S-Original---Bela-dunja S-original rakije: Vrednost tradicije · · ·