venčanice
PULS GRADA · moda

Venčanje je jednako važno i za mladu i za mladoženju. Tačno je da je izbor odela za venčanje manje stresan poduhvat za muškarca, ne samo zato što će sva pažnja biti usmerena ka venčanici, već zato što je odelo, kako se veruje, mnogo lakše odabrati.

Mladoženja mora da se izdvaja iz gomile sređenih svatova, a pojedini poznati su na svojim venčanjima pokazali da je izbor odela za mladoženju jednako bitan kao i izbor venčanice za mladu. Iako su na venčanjima mladoženje svojim autfitom retko u prvom planu, odela su uglavnom klasična, razlike ipak postoje, ali se one najčešće odnose na to da li neko ima kravatu ili mašnu i da li nosi odelo u boji ili crno. Savremeni muškarci koji ipak brinu o svom izgledu su počeli da obraćaju pažnju i na ono što nose onog dana kada izgovaraju sudbonosno „da“ pa se zato sve češće odlučuju na pametan i stilizovan izbor.

Sve više i mladoženje shvataju da će odelo koje su nosili na venčanju imati kao uspomenu do kraja života, makar na fotografijama. Vrteće se i po Facebooku, Instagramu albumi sa venčanja, a možda će ih pokazivati i unucima. Stoga je i muškarcima postalo važno da na dan svadbe izgledaju odlično, a ne kao malo bolje obučeni konobari. U galeriji možete pogledati koji su to poznati zaista zablistali na svom venčanju.

George Clooney i Amal Clooney, 2014. godineOtvori galeriju
david David Beckham zaista zna da se obuče Majca-Maks Studio, Nakit-Gorana Gulišija & bi.bi. jewelery, Tanjir-Cabinet K, Model-Manja Ristić, Foto Miloš Lužanin Electric Ladyland: Novi prostor za dizajn i modu u Beogradu moda Pet modnih dodataka koje želimo odmah moda cover1 Izložba italijanske mode u Konaku Kneginje Ljubice · ·