duks
PULS GRADA · moda

Ako često putujete, susrećete se i sa problemom neudobnog spavanja tokom putovanja. Teško je namestiti se, onda posle puta budete umorni, čak i nervozni. Ali, sada možda postoji rešenje da i san tokom putovanja bude pravi san.

Sleep Hoodie se spolja ne razlikuje od standardnog duksa. Međutim, može postati neizostavan deo garderobe za sve one koji često putuju. Uz ovaj duks moći ćete na miru da sklopite oči u prevozu. Kako? Lepo, duks se naduva i postane jastuk. Već nam se čini da putovanja mogu postati udobnija.

Ne treba ni da skidate duks da biste ga naduvali jer se ventil nalazi blizu usta. Košta samo 95 evra, i definitivno se nećete probuditi sa bolovima u vratu nakon puta ako je koristite. Vredi svaki dinar! Više informacija o ovom duksu-jastuku pogledajte ovde.

Sleep HoodieOtvori galeriju
Miu Miu Kate Moss u modnom filmu modne kuće Miu Miu Inspiracija za jesenje venčanje Inspiracija za jesenje venčanje gallery-1503042228-gucci 10 komada koji će biti apsolutni modni hit ove jeseni cover 10 najskupljih haljina sa crvenog tepiha ·