Šlic
PULS GRADA · shopping

Upečatljiv i originalan stil odevanja privuče vam pažnju na ulici. Vi pređete radoznalim pogledom preko „komada“ koji biste i sami rado posedovali. Kao dobar poznavalac mode već se preslišavate koji bi to svetski brend mogao biti, a onda vam ćirilična slova na crvenoj maloj etiketi u perfektnom šavu poremete tok misli. Nasmejana i lepa dama kupuje u Šlicu! Predivan autfit – ali samo njen, no dovoljna inspiracija za vas da prošetate do Palmotićeve ulice i čekirate novu prolećnu kolekciju!

Brend ŠLIC već više od jedne decenije dizajnira za svoje klijente kolekcije u kojima je svaki komad izrađen samo u jednom primerku i svaka dama, kupujući u ŠLIC-u, vrlo je svesna svojih privilegija. Ali, kako kaže kostimografkinja i glavni dizajner brenda Šlic – Katarina Vuković, to ne znači da odeća koju dizajniramo nije pristupačna! Jezik umetnosti je univerzalan, a naši prioriteti su od samog početka rada bili i ostali – privlačan i „drugačiji“ dizajn, vrhunski kvalitet materijala i izrade, a cena prilagođena domaćem tržištu u meri koliko proizvodnja unikata to dozvoljava.

ŠLIC kolekcijaOtvori galeriju

Novosti koje ŠLIC uvodi od marta, pored nove kolekcije odeće koja se standardno svake nedelje dopunjava, jesu i kolekcija fantastične kožne obuće koju potpisuje Šlic design team. April je i vreme velikih priprema za mature i venčanja, gde ŠLIC standardno briljira duži niz godina. Casual, business, wedding or prom – odgovor na srpskom i na ćirilici – ШЛИЦ.

Dog friendly Delta City: Prvi dog friendy šoping-mol u Srbiji Remake Remake: Novi početak Bašta Market „Bašta“ sa Liona zolika Kožne torbe: Priča o Zoliki ·