Kataklizma svetskih razmera
U VAZDUHU · urban flash

Možete li da zamislite da odjednom postanu istinita sva predviđanja hidrometeoroloških službi i da kataklizma svetskih razmera otpočne sa promenama u temperaturi i klimi, kakvu smo do sada poznavali. Upravo je to učinio Evgeny Kazantsev, kada je u svojim delima stvorio nadrealnu sliku sveta i situacije koje će prevladati na Zemlji, ukoliko zanemarimo one sigurne signale koje nam planeta odavno šalje.

Temperatura koja se menja tako da mesta sa izrazito sunčanim danima sve češće imaju umesto kiša sneg ili niske i neočekivane temperature, samo je jedna od opomena u nizu da su ekološka upozorenja bila na mestu.

Evgeny Kazantsev nam kroz svoje radove verno prikazuje katastrofu sa svim njenim posledicama. Niko vam ne može i neće dati realnu procenu koliko nam je još ostalo vremena na Zemlji, a da ne stradamo u poplavama, zemljotresima, erupcijama vulkana ili drugim kataklizmatičnim promenama u prirodi, ali ako očekujete upozorenja koja će biti jasna kao dan, to se nikada neće dogoditi. Priroda ima svoje načine da upozori, a oni podignutog nosa, koji nisu u stanju da čitaju signale, ostaće neobavešteni.

Ako ne odreagujemo na vreme...Otvori galeriju
#Heel Concept #HeelConcept: Novi trend na Instagramu 50 nijansi sive Najbolje parodije na film „50 nijansi – siva“ Dylan i Baez 10 najpoznatijih parova kreativaca paparaco Garderoba koja kvari paparaco fotke ·