Savremeno društvo
KULTURA · art

Prema viziji Waldemara Kazaka, umetnika iz Rusije, prvi zadatak umetnosti jeste da stvori snažne utiske kod pojedinca.

Foto iluzije su područje kojima se bave mnogi savremeni umetnici, smatrajući da na taj način najbliže mogu da govore o pojavama i svetu koji ih okružuje. Međutim, Kazak veruje da umetnik u svom radu mora da bude i satiričan a ponekad i vrlo realističan!

Ovaj talentovani umetnik pokušava i prilično je uspešan u tome, što ćete videti u našoj galeriji, da predstavi svakodnevicu na bizaran način, ali zapravo ništa preuveličano ili neistinito. Videćete da je tako, i da Kazak kroz prikaze svakodnevnog života progovara o različitim anomalijama društva!

Predlažemo vam da nakon ove galerije pažnju češće i više obratite na svet koji vas okružuje, jer ćete već gotovo istog trenutka videti koliko je mladi Kazak talentovan!

Mi smo robotiOtvori galeriju
Stanko Zecevic u galeriji Haoscover Izložba crteža Stanka Zečevića u Galeriji Haos pagecover Fascinantne skulpture životinja od starih ratkapni v Mačke protiv ljudi – pogledajte ove zabavne ilustracije dingo-perromudo-street-art-top_cover Ako na ulicama nema prirode, on će je nacrtati · · · ·