oddly-satisfying-photos-food-perfection-symmetry-4-5a4ca631df8a4__605
PULS GRADA · gastro

Način na koji se prezentuje i servira hrana, odavno predstavlja, uz ukus, neodvojivi deo uživanja u svakom obroku. Šefovi restorana, pored pripreme jela, dekorišu tanjire stvarajući ukusna i slasna remek-dela. 

Danas je prezentovanje hrane postalo bitan aspekt predstavljanja i upoznavanja određene kulture. Internet nam je omogućio da se upoznamo sa najudaljenijim kulturama, njihovom tradicijom i ishranom. Slike namirnica i pripremljenih jela su preplavile društvene mreže, a pogled na neke od tih fotografija prouzrokuje u nama želju da pojedemo ekran računara. Međutim, estetska privlačnost hrane nije samo u domenu vrhunskih kuvara ili food blogera. Ponekad, sama priroda kreira neke od najlepših vizuelnih sastojaka naše ishrane. U našoj galeriji pogledajte neke od savršenih fotografije namrinica koje izgledaju kao da su upravo skinute sa slikarskog platna.

Ljuta PaprikaOtvori galeriju
cover Bistro Grad: Restoran i bar po meri Beograda hqdefaultcover Pogledajte kako se pravi najmanja pica na svetu shutterstock_686678323-1000x500 12 kulinarskih trendova u 2018. woman-1979272_960_720_cover 7 kulinarskih pravila koje bi trebalo da počnete da primenjujete · · · ·