Poznati u vreme velike mature
U VAZDUHU · urban flash

Pre nego što su položili ispit zrelosti na crvenom tepihu, morali su da polože neke druge ispite, tačnije da završe srednju školu. Mnogi među njima nisu se tu zaustavili kada je obrazovanje u pitanju, ali mi ih danas prepoznajemo jer su postali poznati glumci i pevači, a ne profesori ili naučnici. Ipak, sigurni smo da su ove fotografije prava retkost, jer ko bi još verovao da su danas poznati, nekada izgledali kao i svi drugi maturanti na svetu.

Danas biste možda Georgea Clooneya ocenili kao još uvek zgodnog, a sveže oženjenog muškarca, međutim, kada vidite njegovu fotografiju sa mature više vam neće izgledati kao nedosanjani san, već pre kao sasvim običan momak iz kraja, koji je konačno našao ženu.

Ne treba biti previše strog, jasno je da bi svačija fotografija iz vremena velikih odluka i opšte zbunjenosti mogla da kompromituje, mada, ako ste Kim Kardashian, takva fotografija bi samo potvrdila komentare da ste operisali svoje lice više nego jednom, a u slučaju Brada Pitta, da ste oduvek bili viđeni kao, recimo, idealan mladoženja!

Brad PittOtvori galeriju
Bizarni bendovi Rock imidž: Koji bendovi izgledaju najbizarnije? Drage mame nemojte lagati svoju decu Roditelji na poligrafu: Želite da saznate najveće tajne vaše mame? Zabava ne poznaje starosna ograničenja Dobra zabava ne poznaje godine Modle za špagete Da ne preterate sa obrocima – merica za testeninu · · · ·