vacation-pictures-big-heads-james-nathaniel-5-598d5f3a954a4__700_cover
U VAZDUHU · urban flash

Kada jednom od vaših prijatelja date zadatak da uredi fotografije koje ste napravili na zajedničkom godišnjem odmoru, prirodno je da očekujete da on iskoristi svoju ekspertizu u Photoshopu i ulepša ih što je više moguće. Društvo na ovim slikama, pak, čekalo je veliko (i neprijatno) iznenađenje kada su od svog prijatelja Jamesa Nathaniela dobili fotografije nazad.

Naime, umesto u lepšem izdanju, oni su na vraćenim fotografijama izgledali kao tipični školarci koji provode odmor igrajući se jedni s drugima. Nathaniel je postigao taj efekat tako što je svakom od njih povećao glavu u Photoshopu i vešto uklopio sa ostatkom tela tako da deluje relativno prirodno. Ne znamo kako su njegovi prijatelji odreagovali na ovu šalu, ali moramo priznati da je nas baš nasmejala. Pogledajte u našoj galeriji kako to izgleda.

Slike sa odmora kakve nisu očekivaliOtvori galeriju
page_cover Savršena kamuflaža u savremenom svetu Srebrno jezero Leto sa prijateljima: Pet ideja za beg iz grada pagecoverdiana Fotografije princeze Dajane iz detinjstva pagecover Fotografije poznatih ličnosti iz svakodnevnog života · · · ·