page-cover-vatrogasci
U VAZDUHU · životinje

Profesija vatrogasca je već moralna sama po sebi, ali momci iz Australije koji se bave ovim poslom su odlučili da naprave još jednu „žrtvu“ zarad opšteg dobra. Naime, oni su odlučili da se slikaju oskudno odeveni sa različitim životinjama za kalendar 2019. godine. Ceo projekat, je, naravno, urađen sa idejom da se prihod od prodaje kalendara iskoristi u humanitarne svrhe.

Ova praksa je počela još 1993, a prikupljeni novac je uglavnom utrošen za poboljšanje uslova u dečjim bolnicama, kao i izgradnju novih. Sredstva prikupljena od prodaje ovogodišnjeg kalendara australijskih vatrogasaca, međutim, završiće u bolnici za divlje životinje.

U našoj galeriji možete videti neke od fotki koji će se naći u kalendaru, a ako želite da ga pazarite, to možete učiniti na ovoj adresi.

Vatrogasci sa životinjama za kalendar 2019.Otvori galeriju

naslovna Dynasties Dokumentarni serijal koji bi mogao biti gledaniji od rijalitija collage Kada psi oponašaju ljude collage Pre i posle: Neodoljive fotografije životinja koje su odrastale zajedno collage 11 činjenica o životinjama koje će istopiti vaša srca · · · · ·