Ruske manekenke
PULS GRADA · lepota

Ruskinje širom sveta slove za lepotice. Nežne građe, izraženih jagodica, svetle kose i očiju, one odgovaraju uopštenom shvatanju pojma ženstvenosti. Ne čudi da su neke od najpoznatijih manekenki Ruskinje. Želimo da vas upoznamo sa nekima od njih.

Slovenska lepota je sigurno jedinstvena na svetu. Nama je bliska, kako smo i sami Sloveni, ali u svetskim razmerama može da bude posmatrana kao egzotična. Svetao ten, kosa i oči, lepa figura i izražajno lice nikada ne izlaze iz mode.

Русские красавицы nisu obične lepotice, one su uspešne preduzetnice i žene jakog karaktera. Upoznajmo se sa nekima od njih:

Ana Seleznjeva: Otkrivena u McDonaldsu 2007, Ana se pojavila na naslovnim stranama osam različitih izdanja magazina Vogue.Otvori galeriju
Nokti Kako ojačati nokte u pet koraka Najzgodnije holivudske šargarepice Čuvene holivudske šargarepice Chanel 5: Gisele u kratkom filmu u režiji Baza Luhrmanna Chanel 5: Gisele u kratkom filmu u režiji Baza Luhrmanna Muškarci kao muze Muške modne muze za 21. vek