Panasonic
PULS GRADA · shopping

Uz Panasonic slušalice i music Without Limits samo je nebo granica. Budi kreativan, fotografiši se i pokaži baš fotografijom šta za tebe znači – muzika bez granica. Najkreativnija ideja ima priliku da se vine visoko u nebo, i uživa u nezaboravnom panoramskom letu iznad Beograda.

Panasonic je svojom novom kolekcijom slušalica već izazvao pažnju svih ljubitelja muzike i zvuka, te mode i sporta. Radi se o bežičnim slušalicama, a uređaj se odlikuje naprednom tehnologijom, modernim i sportskim dizajnom koja je oduševila i poznatog košarkaškog virtuoza Nemanju Blažića Trickyja, ali i popularnog blogera Milana Vučićevića poznatijeg kao Nichim Izazvan.

Otkrij svoju kreativnost, uslikaj se i pokaži nam fotografijom šta za tebe znači muzika bez granica, a mi ćemo najkreativniju ideju odvesti na nezaboravan let iznad Beograda. Prijavi se na linku http://wshe.es/DS2pdP8R i postavi svoju fotografiju gde uživaš u muzici ili prenesi fotografiju na svoj Instagram profil uz hashtag #MusicWithoutLimits

Više o Music Without Limits pronađi na Panasonic Srbija Facebook straniciMuzika bez granica ili Music Without Limits slogan je koji stoji iza novih hit slušalica, a riječ je o kvalitetnim Panasonic modelima RP-HTX80BE-R i RP-HTX80BE-C slušalicama koje korisnicima nude bežično Bluetooth povezivanje i hands-free korišćenje. Takođe, slušalice korisnicima donose i ugodno audio iskustvo, kao i autonomiju od dvadeset sati rada, a sve to bez nepotrebnog upetnjavanja kablova.

Izaberi svoj hit model slušalica za 2018 OVDE

H&M Studio H&M Studio kolekcija za proleće/leto 2018 Pepe Jeans SS18 PEPE JEANS: Urbani brend koji postavlja standarde people-2581913_960_720 Na šta da obratite pažnju kada kupujete odeću? Samsung Galaxy A8(2018) predstavljen na trzistu Srbije Elegantni Samsung Galaxy A8(2018) od danas u prodaji · · · ·