VIZUAL media
PULS GRADA · moda

Autentičnost svake odevne kombinacije se često krije u malim detaljima, a mi se uvek trudimo da pronađemo onaj pravi koji će na najbolji način reći ko smo i šta smo. U dobu u kome savremena tehnologija daje mnogo širi spektar mogućnosti za sve nas, standardi su visoki i pobednici su oni koji inspiraciju nađu na nesvakidašnjem mestu, nekada i u oblacima.

Upravo oni su bili inspiracija kompaniji Coca-Cola da stvori Smart Water, vodu inspirisanu oblacima, koja je prvi put predstavljena domaćoj publici na otvaranju 43. Beogradske nedelje mode. Nakon jedinstvenog plesa na svili koji je na otvaranju manifestacije izveden “među oblacima” svi su poželeli da flašicu ovakve vode, koju uvek sa sobom nosi i Dženifer Aniston, imaju za sebe.

Smart Water je nastala korišćenjem najsavremenije tehnologije koja ponavlja prirodni proces stvaranja i kruženja vode u prirodi. Sa dodatim mineralnim solima magnezijuma, kalijuma i kalcijuma koje joj daju čist, osoben i svež ukus, Smart Water je idealno osveženje za radoznale, urbane, ambiciozne i motivisane za uspeh.

Smart Water se pored svojih dobrih osobina izdvaja i dizajnom koji odiše inovacijama, prestižom i stilom. Osvojene nagrade za dizajn Smart Water afirmišu kao dodatak izgledu sa posebnom porukom koji će uskoro moći da ima svako od nas.

page 10 savršenih aksesoara u prolećnom stilu DECHKOTZAR Trucker_Cap Summer 2018 LOGO-1 Dechkotzar: Novi printovi iz letnje kolekcije hbz-street-style-ss2018-tbilisi-13-1510164763 8 šik poslovnih kombinacija MANGO letnja kolekcija 2018. MANGO: Prava letnja priča · · · ·