page-drum
PULS GRADA · auto

Vožnja zahteva veliku pažnju i koncentrisanost na sve što se dešava na putu, ali kao što možete videti na slikama u našoj galeriji, mnogi vozači vole i malo da se našale kada su u svojim vozilima.

Osim toga, nije retkost da smešne situacije na putu nastanu sasvim slučajno, kao kada je jedna kokoška zaustavila saobraćaj jer je kao gospodin odlučila da pređe ulicu van pešačkog prelaza ili kada je veliki naduvani minion pao na drum i blokirao ulicu.

Za nas je ipak favorit situacija u kojoj je jedan kreativni vozač kome se pokvario auto umesto trougla na ulicu stavio ćasu punu crvenih paprika kako bi na vreme upozorio druge vozače da uspore.

Ove i još mnoge druge zabavne situacije sa svetskih drumova možete pogledati na fotografijama u našoj galeriji. Da li ste se i vi na putu susreli sa nečim sličnim?

Smešne situacije na drumuOtvori galeriju
_STA0641 City letnja preporuka #26: FIAT 500 kabriolet maxresdefault 75 vrsta vozača: Koji ste vi? shutterstock_213641863 Pomoć na putu: Jedno rešenje za sve probleme na drumu road-traffic-car-business 5 grešaka koje pravimo kada kupujemo novi auto · · · ·