Fudbal
PULS GRADA · sport&rekreacija

Euro 2016 je konačno počeo, i uživamo u fudbalu. Nije bilo nekih preteranih iznenađenja, uzbuđenje je bilo na utakmici Engleska: Rusija, mada, ni taj gol u poslednjoj minuti nije nešto neobično.

Za sada se igra taktički, i uglavnom se golovi postižu iz slobodnjaka ili jedne prave prilike pa se ceo tim vrati u odbranu.

Međutim, uvek postoje i smešne strane vezane za neko takmičenje, bilo da su one uhvaćene na terenu ili van njega. Mi smo odabrali nekoliko najzabavnijih trenutaka dosadašnjih utakmica.

1.  Kane je igrač od kog se mnogo očekuje. Na utakmici sa Rusijom je pokazao svoj potencijal u sledećem trenutku:

To je bilo to. Više sreće u sledećoj utakmici.

2. Francuzi bi mogli da prestanu da se hvale kuhinjom. Ako je suditi po krompiru.

3. Njemu su zaboravili da kažu da su se dogovorili da se obuku isto. A možda je pogrešio događaj.

4.  Henry kada je video prvi gol Francuske na turniru. O, radosti ime ti je fudbal. A i ne kažu uzalud da su Francuzi strastveni.

5. Ćorluka je odlučio da ide odmah posle utakmice na bazen pa je stavio kapicu da ne gubi vreme. Naravno da nije bilo tako, bio je to opasan potez laktom u glavu koji je hrvatski reprezentativac primio, ali heroj je on…

6. Kada je osamnaestogodišnji internacionalac Turske Emre Mor okačio selfi sa Lukom Modrićem nakon utakmice. Koji car. Jasno mu je da je Internet zakon.

7. U fudbalu je sve dozvoljeno, dok ne vidi sudija. A kako da reaguješ ako ti protivnik beži- evo najboljeg primera.

8. Golman Nemačke Nueur je oduvek hteo da igra u veznom redu.

9. Kada reprezentativac Turske Ozan Tufan namešta frizuru umesto da blokira Luku Modrića. Genijalno. Ovo će sigurno biti jedan od hitova prvenstva.

Očekujemo još super fudbalskih poteza ali i onih smešnih. Prvenstvo je tek počelo. Kako je krenulo, biće ovde mnogo više manekena nego fudbalera. Svi samo brinu o svom izgledu.

Fudbaleri Reprezentacija Engleske iz 1996. protiv momaka koji igraju u Francuskoj 2016. Hakan Çalhanoğlu, Bajer Leverkuzen i Turska Mladi fudbaleri koji će zasijati u Francuskoj David Alba David Alaba, čovek koji je postigao najgluplji autogol u sezoni Zlatan Ibrahimović Sujetni sportisti: Oni imaju najveći ego