pagecover
U VAZDUHU · urban flash

Kucanje na tastaturi može biti dosta zahtevna stvar za neke ljude, ali i najiskusnijim od nas se relativno često dešava da pravimo greške. Ako još, povrh toga, to učinimo dok pretražujemo Google, rezultati naše pretrage mogu biti zaista urnebesni, što se da videti na mnogo primera koje su postavili ljudi na internetu.

Na primer, jedna devojka je umesto „Ryan Gosling“ greškom ukucala „Ryan Goosling“ i dobila sulude kombinacije glave poznatog glumca i tela guske (ova životinja se na engleskom kaže goose). Drugi korisnik Twitter društvene mreže je podelio zabavnu sliku koji je dobio na pretraživaču kada je umesto „Tesla car“ (automobil Tesla) upisao „Tesla cat“ (Tesla mačka).

Ove i još mnoge slične primere smešnih rezultata slučajnih grešaka u pretrazi na Google-u možete pogledati u našoj galeriji.

Smešni rezultati slučajnih grešaka u pretrazi na Google-uOtvori galeriju
1280x720-4drciver Šta je stvarno narcizam? trudnicemaske Ove trudnice baš znaju da se maskiraju Biznis klasa Zašto bi makar jednom godišnje trebalo da se vozite biznis klasom? BeFunky-CollageGLGL-1000x499 Šta vaše cipele govore o vama? · ·