Smirnoff Ice Electric
U VAZDUHU · promo

Smirnoff sprema još jednu premijeru na Exit Avanturi- Smirnoff Ice Electric, piće nove generacije. Za sve ljubitelje dobre festivalske zabave Smirnoff Ice Electric će dodatno naelektrisati atmosferu.

Negazirano piće sa najatraktivnijom ambalažom ikada odvešće vas u svet Exit Avanture.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da ćete na Exit i Sea Dance festivalu imati priliku da premijerno probate limitiranu festivalsku ediciju i to u dva različita ukusa – SMIRNOFF ICE ELECTRIC PASSION FRUIT i SMIRNOFF ICE ELECTRIC BERRY.

U čast buduće saradnje sa Exitom, Smirnoff će povesti 30 najkreativnijih fanova u ludu letnju Exit Avanturu u Novi Sad i Budvu. Fanovi se mogu prijaviti na Smirnoff nagradni konkurs preko aplikacije na Smirnoff Facebook stranici ili na sajtu.

Oni koji daju najkreativnije odgovore na pitanje:

“Šta povezuje Smirnoff i Exit Avanturu?” osvojiće 15×2 ulaznice za Exit i Sea Dance. Smirnoff tročlani žiri će objaviti imena dobitnika 30. juna na Smirnoff Facebook stranici.

Lisca nova kolekcija Lisca: Predstavljanje nove kolekcije za proleće/leto 2017. Amstel i Cinema City Amstel Premium Pilsener osvežava publiku festivala Cinema City Paviljon Knjaz Miloš Predstavljen rekonstruisani paviljon Knjaz Miloš Smirnoff SMIRNOFF: Osvojite ulaznice za Exit Avanturu ·