Smirnoff Ice
PULS GRADA · aktuelno

Ukoliko niste stigli da obezbedite svoje karte za jedan od najboljih svetskih festivala, Smirnoff Ice, kao oficijelno piće EXIT Leta ljubavi vam pruža priliku da ih osvojite.
Petnaest najinteresantijih odgovora na pitanje „Šta povezuje Smirnoff Ice i Exit Leto Ljubavi?“ Smirnoff Ice žiri će nagraditi sa po dve 2 ulaznice za Exit i Sea Dance festivale.

Konkurs je otvoren do 29.6.2017. a spisak dobitnika karata za EXIT i Sea Dance festivale će biti objavljen 30.6. u 12h na sajtu City Magazina.

Smirnoff Ice, prvo gotovo piće pod brendom i u flaši Smirnoff brenda. Napravljen je od Smirnoff No 21 votke sa kvalitetnim limunovim sokom. Poslužan ledeno hladan idealno je osveženje tokom vrelih festivalskih dana.

Više od 500 izvođača ovog leta nastupiće na EXIT i Sea Dance festivalima pod sloganom EXIT Leto Ljubavi. Nastupe potvrdili Jason Derulo, Roisin Murphy, Liam Gallagher, Years & Years, Rag’n’Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Solomun b2b Dixon, Jamie Jones, Black Coffee, Hot Since 82, Duke Dumont, Robin Schulz, Alan Walker, Lost Frequencies, Noisia, Foreign Beggars, Princess Nokia, Discharge, The Damned, Black Dahlia Murder, Recondite, Dax J, Function, Antigone b2b Francois X i brojni drugi.

SMIRNOFF ICE je spremio i specijalne poklone za sve ljubitelje SMIRNOFF ICE-a i to samo na EXIT AVANTURI, jer uz SMIRNOFF žurka nikada ne prestaje!

Oblak (Pixabay) Vi i ekonomija na ti: Ko je kriv za još jednu krizu? New Moment agencija u Kanu New Moment osvojio 3 lava na početku Kanskog festivala Ruke (foto: Pixabay) Vi i ekonomija na ti: Lice i naličje strane investicije Pobednički timovi McCann Beograd i UM Beograd nejefektivnije agencije u Srbiji · · ·