Smirnoff Ice i Exit avantura
PULS GRADA · aktuelno

Pod sloganom „Leto Ljubavi“, EXIT ovog leta obeležava događaje iz 1967. kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet. Exit festival će ove godine biti održan od 5. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more gde se od 13. do 15. jula održava četvrti po redu Sea Dance festival.

Posetioci će imati priliku da uživaju u muzici najznačajnijih imena svetske i regionalne mužičke scene, dok će Smirnoff Ice drugu godinu po redu biti oficijelno piće festivala i pokretač najboljeg festivalskog provoda na planeti. Hardwell, Jason Derulo, Jeff Mills, Rag’n’Bone Man, Sean Paul, Mahmut Orhan, John Newman, Fatboy Slim su samo neka imena koja će nastupiti na ovogodišnjim EXIT i Sea dance festivalima. Smirnoff Ice, idealna mešavima Smirnoff No 21 votke sa kvalitetnim limunovim sokom, i ove godine vodi najkreativnije fanove na vrelo festivalsko leto u Novi Sad i Budvu.

Fanovi se mogu prijaviti na Smirnoff Ice nagradni konkurs na sajtu, a oni koji daju najkreativnije odgovore na pitanje: “Šta povezuje Smirnoff Ice i Exit Leto Ljubavi?” osvojiće po 2 ulaznice za Exit i Sea Dance. Smirnoff Ice tročlani žiri će objaviti imena dobitnika 30. juna na sajtu City Magazina. Budite deo jednog od najboljih evropskih festivala, sa preko 40.000 posetilaca iz više od 60 zemalja sveta.

Džada Film Fest Džada Film Fest 2017 Smirnoff Ice Smirnoff Ice vas vodi na EXIT Leto Ljubavi cover miljenko jergovic Miljenko Jergović u Bookastoru 29CANNES-WINNERS1-master768_cover Veliki pobednici Kanskog festivala · · · · · · ·