Smirnoff na Exit Avanturi
U VAZDUHU · promo

Nakon rekordnog prošlogodišneg izdanja festivala koji je okupio preko 110.000 hiljada posetilaca na preko 7 bina i nastupima preko 150 izvođača, ovogodišnji, treći po redu Sea Dance Festival održaće se u Budvi na plaži Jaz.

Velika proslava sa više od 6 bina kreće 14. jula i nastavlja se naredna tri dana i noći, sa najzabavnijim dnevnim žurkama na pesku na Dance Paradise bini!

Jedna od najznačajijih muzičkih ikona današnjice Skrillex, nastupiće na spektakularnom otvaranju ovogodišnjeg izdanja festivala. Nezaboravno festivalsko leto obeležiće i nastup jedne od najtraženijih svetskih koncertnih atrakcija, britanske grupe Hurts 16. jula, koji će u okviru velike svetske turneje Surrender posetiti i predivnu plažu Jaz, kao i specijalni nastup belgijske muzičke zvezde Lost Frequencies. Na Jaz stiže i producent i DJ Zomboy, jedno od najtraženijih svetskih muzičkih imena i čuveni Andy C. Da na Jazu bude još toplije pobrinuće se i apsolutna dnb superzvezda Sub Focus i njegov MC ID, te famozni bristolski duo My Nu Lang koje prati Dread MC. Kao i mnoga druga zvučna imena svetske, regionalne i domaće muzičke scene.

Pored navedenog repertoara koji obećava fenomenalan provod, SMIRNOFF ponovo iznenađuje. Prvi put ove godine, imaćete priliku da uživate u ukusu SMIRNOFF ICE na magičnoj EXIT i SEA DANCE AVANTURI. Mešavina Smirnoff Red votke i osvežavajućeg pića od limuna, je sve što vam je potrebno za vrele festivalske dane koji nam predstoje. Ali to nije sve. Smirnoff je spremio i specijalne poklone za sve ljubitelje SMIRNOFF ICE-a i to samo na EXIT AVANTURI, jer uz SMIRNOFF žurka nikada ne prestaje!

Ko vozi kući? Heineken Srbija & Exit Fondacija: „Društvo, ko vozi kući“ Smirnoff Ice Electric Smirnoff Ice Electric – Festivalska premijera Exit kartica i OTP banka Nova EXIT magična kartica OTP banke donosi uštede na festivalu i tokom cele godine Guarana Guarana Viber stikeri za one koji nikad ne spavaju · · ·