LIFE SMOOTHIE beauty mokap final
PULS GRADA · zdravlje

Zahvaljujući svom sastavu, Life Smoothie Beauty sa kolagenom, podstiče prirodnu izgradnju kolagena i elastina, čime obnavlja ćelije vaše kože i daje joj mladalački, svež i zategnut izgled!

Zašto nam je kolagen toliko potreban?

Kolagen čini oko trećinu svih proteina u telu. Vlakna kolagena su nam neophodna jer pored toga što našu kožu i nas čine lepšim, zategnutijimm i mlađim, ta vlakna i našim glatkim mišićima daju čvrstinu i snagu.

Ali, tajna Smoothie Beauty obroka nije samo u kolagenu, već i u pet vrst avoća koje sadrži!

Pomorandža, jabuka, belo grožđe, mango i banana, svojim bogatim sadržajem vitamina i poznatim antioksidativnim svojstvima uticaće na vaše bolje raspoloženje, a uz kolagen učiniće i da zasijate u svojoj punoj lepoti. Smoothie Beauty zadovoljava sve vaše dnevne potrebe za voćem, ne sadrži dodati šećer, a pruža prefinjen voćni ukus. Uz praktično pakovanje od 250ml, sada možete konzumirati voće i negovati svoju lepotu, bilo kada i bilo gde.

people-2592247_960_720 5 pravila zdravog života koja više ne važe extra_large-1529684103-cover-image Da li je ova boja kriva za vašu nesanicu? thumbnail-body-type-illustration Koje vrste vežbi treba da izaberete u odnosu na tip tela omega-3_hero Paradox: Šta dobijamo samo jednom kapsulom ribljeg ulja? ·