swim-reaper-death-instagram_v2jgRRR_cover
U VAZDUHU · društvene mreže

Ljudska personifikacija smrti, popularni „Grim Reaper“ (kod nas poznatiji kao Kosač), je dobio svoj Instagram profil. U pitanju je, naravno, parodija koja prikazuje Smrt kao čuvara plaže na Novom Zelandu.

Zanimljivo je da je za ovaj urnebesni profil (The Swim Reaper) odgovorna vlada Novog Zelanda. U želji da promovišu bezbednost i smanje nesrećene slučajeve na plaži, oni su odlučili da se malo našale sa svojim sugrađanima. Otvorili su Instagram nalog u kome Smrt glavom i bradom uživa u uobičajenim aktivnostima na plaži i deli apsurdne savete koje nikako ne bi trebalo da poslušate! Oni ovako skreću pažnju ljudi na sve opasnosti koje im prete tokom uživanja na plaži i pokazuju koliko ima glupih načina da nastradate ako niste obazrivi.

Sa 171.000 pratilaca na Instagramu, Smrt je već stekla zavidnu popularnost i svi željno čekaju da vide njenu sledeću avanturu na plaži. Pogledajte u našoj galeriji najzabavnije fotografije sa ovog urnebesnog profila.

Smrt uživa na plažiOtvori galeriju
1 10 poslastica koje se ne jedu pagecover Gordon Remzi komentariše obroke tviteraša Instagram-headercover1 Sigurni znaci da ste prodali dušu Instagramu pagecoverrusi Ruska kompanija pomaže ljudima da lažiraju luksuzan život na Instagramu · · · · ·